Member of Ekaterinidis Hotels
 
 
 
 
 
 
 
Bookmark
 
Η φιλοσοφία μας

Όλοι εμείς η διοίκηση και το προσωπικό του Lassion Golden Bay εργαζόμαστε με ενθουσιασμό για να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στους εκλεκτούς επισκέπτες μας μέσα από τη φιλοξενία, τις υπηρεσίες και την ποιότητα. Στόχος μας είναι, οι εικόνες που θα πάρετε μαζί σας φεύγοντας, να κλείσουν τη Σητεία στην καρδιά και το μυαλό σας, για να σας φέρουν ξανά κοντά μας.

Στο Lassion Golden Bay ετοιμάσαμε για εσάς ένα περιβάλλον με άνεση, φιλικότητα, και υπηρεσίες που θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη χαλάρωση. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα μέρος για να μπορείτε να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να ζήσετε, όσο βρίσκεστε κοντά μας, τη πατροπαράδοτη κρητική φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο.

Βασική μας επιδίωξη είναι να εξελισσόμαστε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς προκειμένου να παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας, οικογενειακής ατμόσφαιρας και ποιοτικών διακοπών σε σας, στους επισκέπτες μας, για να αισθάνεστε… σαν στο σπίτι σας!

Η πραγματοποίηση του οράματος μας στηρίζεται στη προσπάθεια για συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Η ποιότητα αποτελεί τη βάση όλων των δραστηριοτήτων μας.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι η ποιότητα δε χρειάζεται να κοστίζει ακριβά, και διαμορφώνεται γύρω από τη μοναδικότητα του κάθε επισκέπτη και το σεβασμό στις ανάγκες του. Κοντά μας η φροντίδα, η άνεση, η διακριτική πολυτέλεια και η χαλάρωση σας ανήκουν, ενώ ο επαγγελματισμός και η άψογη φιλοξενία είναι ευχαρίστηση μας!

Περιβαλλοντική πολιτική

Στο Lassion Golden Bay Hotel and Resort έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας. Για αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε ότι αφορά το περιβάλλον, το οποίο αποτελεί τον καθημερινό μας "παράδεισο".

Όλες οι διαδικασίες επιβλέπονται και αναθεωρούνται αν χρειαστεί, με σκοπό την διαμόρφωση μιας επιχείρησης φιλικότερης προς το περιβάλλον.

Αρχιτεκτονική

 • Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο σαν ένα παραδοσιακό χωριό που εναρμονίζονται με τον περιβάλλοντα φυσικό χώρο του νησιού.
 • Τα bungalows είναι διασκορπισμένα μέσα σε καταπράσινους κήπους, οι οποίοι φιλοξενούν μεγάλη ποικιλία φυτών της περιοχής, και λειτουργούν ως ζωντανές μηχανές παραγωγής οξυγόνου (χωρίς να διαταράσσουμε την βιοποικιλότητα της περιοχής).
 • Πέτρινοι πρόβολοι, έχουν επωμισθεί τον σημαντικό ρόλο της αντιδιαβρωτικής προστασίας απέναντι στους ισχυρούς θαλάσσιους κυματισμούς του ανοικτού Αιγαίου πελάγους.

Δημόσιοι Χώροι

 • Ειδικοί λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας.
 • Χρονοδιακόπτες για τον εξωτερικό φωτισμό.
 • Πότισμα τμήματος των κήπων με νερό βιολογικού καθαρισμού.
 • Ανακύκλωση μπαταριών.
 • Συνεχής ανακύκλωση και καθαρισμός του νερού της πισίνας, καθώς και έλεγχος της ποιότητας του νερού σε τακτά διαστήματα.
 • Ανακύκλωση χάρτινων συσκευασιών.
 • Συμπληρωματική θέρμανση νερού με τη χρήση ηλιόθερμων.
 • Κατανάλωση τοπικών προϊόντων για την παρασκευή των εδεσμάτων.
 • Παραγωγή οργανικών προϊόντων (ελαιόλαδο, σταφύλια, ρακί).
 • Aνακύκλωση λινών μετά από την φθορά του.
 

Ασφάλεια

Το θέρετρο καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να θέσει τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των επισκεπτών. Ωστόσο, ζητούμε να τον συνεχή έλεγχο για τα παιδιά σας όταν δεν συμμετέχουν σε μια οργανωμένη δραστηριότητα, ιδιαίτερα γύρω από τις πισίνες και στην παραλία.

 
 
 
ΑΡΧΙΚΗ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η ΚΡΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

LASSION GOLDEN BAY. All rights reserved.

M.H.T.E.: 1040Κ013Α0077100

web development by AnTs-WeB